A SUBMARINE Búvármagazin, Magyarország egyetlen búvár szaklapja mely 2000 óta jelenik meg a víz alatti világ szerelmeseinek.

Akciónkban most egy 420.000 Ft értékű ingyenes reklámlehetőséget biztosít cégének a SUBMARINE szerkesztősége, (print hirdetés, internetes megjelenés, klubhírlevél küldés és postázás formájában), mely egyúttal kézzelfogható forgalom és ügyfélkör növekedést is eredményez az Ön számára.

Mindezért az értékes megjelenésért cserébe csupán annyit kérünk, hogy saját termék és szolgáltatási körébôl kisebb értékû, néhány ezer forintos ajándékkal kedveskedjen olvasóinknak, elôfizetôinknek, így mindenki csak jól járhat.

Ön azért nyer, mert a magazin olvasói, akik ezt a hobbit választották, kifejezetten jó egzisztenciájú, az átlagnál magasabb jövedelmű emberek, így Ön egy elit fogyasztói réteget tudhat a magáénak, és ha elégedettek az Ön termékével, szolgáltatásával, minden bizonnyal szívesen vásárolnak, rendelnek a későbbiekben is. Arról nem is beszélve, ha például vásárlási utalványt ajánl fel ajándékba, az utalvány feletti érték is az Ön kasszájába vándorol.

Jól járnak olvasóink, elôfizetôink, mert a színvonalas, tartalmas olvasnivaló mellett kisebb ajándékokhoz is jutnak, és jól jár a Kiadó is, hiszen így jutalmazni tudjuk olvasóink hûségét, és reményeink szerint bôvíteni tudjuk az elôfizetôi kört.

Ön, mint az ajándék felajánlója cserébe egy keretes hirdetést kap a magazin következô számában, 9.200 hírlevélre feliratkozott búvárunkhoz juttatjuk el ajánlatát e-mailben, míg 3.130 klubtagunk levélben is értesül az akcióról, a felajánlott nyereményről.

Amennyiben ez a kivételes lehetôség érdekli, kérjük regisztrálja magát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetésére.

Érdekel az ajánlat, regisztrálok
Most nem tudok ajánlatukkal élni, de kérem, hogy a késôbbiekben értesítsenek


Cég neve:


Képviselô neve:


Címe:


E-mail:


Telefon:


Honlap:


Megjegyzés: